Επικοινωνία Sitemap English
Η δύναμη της Parapharm έγκειται στις συνεργασίες της με διεθνούς φήμης εταιρείες.


Αρχική >
Συνεργασίες >

Ο φαρμακευτικός όμιλος Parapharm Int. Α.Ε συνεργάζεται με την εταιρεία 3M ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ από το 2015. Η εταιρεία διανέμει μια μεγάλη γκάμα των Προϊόντων Φροντίδας Υγείας της εταιρείας 3M τόσο σε φαρμακεία όσο και σε φαρμακαποθήκες σε όλη την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά αναφέρονται τα γνωστά brands:

  • Προϊόντα Nexcare™: παγοκύστες/θερμοφόρες ζελέ ColdHot™, αυτοκόλλητοι μικροεπίδεσμοι, ωτοασπίδες
  • Ιατρικά προϊόντα: Ορθοπτικοί επίδεσμοι opticlude™, συστήματα σύγκλισης τραύματος Steri Strip™, αυτοκόλλητες επιδεσμικές και υπαλλεργικές ταινίες, διαφανή αυτοκόλλητα επιθέματα συγκράτησης καθετήρων IV Tegaderm& Tegaderm™ Χλωρεξιδίνης
  • Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων υποστήριξης και ενδυνάμωσης μυοσκελετικού συστήματος Futuro™

Για την 3M ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ

Η 3Μ είναι η εταιρεία που εφαρμόζει την επιστήμη για να δημιουργεί προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Μέσα από τη σύνδεση πρακτικών αναγκών με 46 διαφορετικές τεχνολογικές πλατφόρμες, η 3Μ διαθέτει μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων από καταναλωτικά και ιατρικά μέχρι βιομηχανικά, ασφαλείας και ηλεκτρολογικά. Η 3Μ Ελλάς ΜΕΠΕ είναι η θυγατρική εταιρεία της 3M στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1970 και διακινεί τα προϊόντα της 3Μ στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το ευρύ δίκτυο διανομής της Parapharm Int. A.E με τα προϊόντα υψηλής ποιότητας της 3Μ. Στόχος είναι ο φαρμακοποιός και ο καταναλωτής να λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και φροντίδα.

Η εταιρική παρουσίαση της 3M ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ

http://solutions.3mhellas.gr/wps/portal/3M/el_GR/EU2/Country/

http://www.deletepain.gr/home.html