Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΩΔΙΚΟΣ:
15.00.0054

FUTURO ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΟ ΑΔΙΑΒΡ. S-M ΔΕΞΙ 58500EU1 - ΚΑΡΠΟΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: 

3M Futuro™ Αδιάβροχος Περικάρπιος νάρθηκας για δεξι χέρι Small-Medium
 

Ο FUTURO™ Αδιάβροχος Περικάρπιος Νάρθηκας έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ελαφρύς και να επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, ενώ σε βοηθάει να συνεχίζεις όποια δραστηριότητα και αν επιλέξεις. Δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένος από αδιάβροχα υλικά, ο νάρθηκας σου προσφέρει σταθερή στήριξη σε υγρά ή βρόμικα περιβάλλοντα, έτσι ώστε να έχεις εξασφαλισμένη προστασία όταν το χρειάζεσαι περισσότερο.

Χρησιμοποίησε τον FUTURO™ Αδιάβροχο Περικάρπιο Νάρθηκα όποτε χρειάζεσαι ισχυρή και σταθερή στήριξη. Ο νάρθηκας είναι ιδανικός για σπορ και για καθημερινές δραστηριότητες, όπως το καθάρισμα, το μαγείρεμα και η κηπουρική Είναι σχεδιασμένος με κοντό κόψιμο για να επιτρέπει τη φυσική κίνηση των δαχτύλων και να προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο στον καρπό λόγω διαστρεμμάτων, θλάσεων ή συμπτωμάτων του Συνδρόμου Καρπιαίου Σωλήνα.* Το διάτρητο μοτίβο επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, ενώ τα στοιχεία για το οπίσθιο μέρος του χεριού και την παλάμη προσφέρουν εξαιρετική στήριξη. Το ρυθμιζόμενο σύστημα γρήγορης τοποθέτησης επιτρέπει την προσαρμοζόμενη εφαρμογή, ενώ το αδιάβροχο υλικό αποδίδει σε υγρά ή βρόμικα περιβάλλοντα, έτσι ώστε να μπορείς να συνεχίσεις τις δραστηριότητές σου.

 

  • Το αδιάβροχο υλικό εξασφαλίζει τη στήριξη ακόμα και σε υγρά ή βρόμικα περιβάλλοντα.
  • Το ρυθμιζόμενο σύστημα γρήγορης τοποθέτησης προσφέρει προσαρμοζόμενη εφαρμογή.
  • Τα στοιχεία για το οπίσθιο μέρος του χεριού και την παλάμη προσφέρουν σταθερή στήριξη
  • Καθαρίζεται και στεγνώνει εύκολα.
  • Διάτρητο μοτίβο που προσφέρει άνεση και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει
  • Προσφέρει στήριξη όταν τη χρειάζεσαι περισσότερο κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων
  • Συμβάλλει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του Συνδρόμου Καρπιαίου Σωλήνα* *Οι γιατροί συνιστούν συχνά τη χρήση ενός άκαμπτου περικάρπιου νάρθηκα για τη θεραπεία του Συνδρόμου Καρπιαίου Σωλήνα και άλλων επίπονων παθήσεων του καρπού.

Προτεινόμενες Εφαρμογές

  • Ιδανικός για δραστηριότητες σε υγρό και βρόμικο περιβάλλον, όπως η κηπουρική, το μαγείρεμα, το καθάρισμα του σπιτιού και οι επισκευές στο σπίτι
  • Χρησιμοποίησέ τον για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του Συνδρόμου Καρπιαίου Σωλήνα*

*Οι γιατροί συνιστούν συχνά τη χρήση ενός άκαμπτου περικάρπιου νάρθηκα για τη θεραπεία του Συνδρόμου Καρπιαίου Σωλήνα και άλλων επίπονων παθήσεων του καρπού