Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εγκαταστάσεις

Οι νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις του φαρμακευτικού Ομίλου Parapharm εξυπηρετούν το αντικείμενο της εταιρείας μας. Καλύπτουν τις ανάγκες του ανθρώπινου δυναμικού μας, τόσο στην έδρα μας στην Αθήνα, όσο και στο Γραφείο Βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη. Για τις υπηρεσίες logistics που προσφέρουμε αξιοποιούμε τους αποθηκευτικούς μας χώρους υψηλών προδιαγραφών στην Μεταμόρφωση Αττικής.
 

Εγκαταστάσεις Parapharm International ΑΕ

Από το 2016 ο Όμιλος Parapharm εδρεύει σε νέο υπερσύγχρονο κτήριο έκτασης 7.500τμ στην Μεταμόρφωση. Από εδώ συντονίζουμε το δίκτυο πωλήσεων του ομίλου μας που εξυπηρετεί το νότιο μέρος της Ελλάδας: Αττική, Κεντρική Ελλάδα, Πελοπόννησο και νησιά.
 

Εγκαταστάσεις Γραφείου Βόρειας Ελλάδας

Το Γραφείο Βόρειας Ελλάδας του Ομίλου Parapharm βρίσκεται στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Εξυπηρετεί την αγορά της Βόρειας Ελλάδας: Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο και Θεσσαλία.
 

Εγκαταστάσεις αποθήκευσης

Οι αποθήκες της Parapharm στεγάζονται στους υπερσύχρονους χώρους της εταιρείας στην Μεταμόρφωση. Έχουν χωρητικότητα αποθήκευσης πάνω από 3.600 παλέτες. Διαθέτουν προηγμένες υποδομές και τον απαραίτητο αποθηκευτικό εξοπλισμό, όπως ψυγεία και περονοφόρους ανυψωτές.