Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε  στον Πειραιά    στις 12 Ιουνίου 2019  ,υπό την αιγίδα του   Φαρμακευτικού   Συλλόγου της Πόλης και του προέδρου κ. Κούβαρη Κωνσταντίνου  ,   εκπαιδευτικό σεμινάριο,  απευθυνόμενο στους Φαρμακοποιούς .
Το σεμινάριο διοργανώθηκε σε ένα κτήριο,σύμβολο,  στην   Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, η οποία  είναι ένα  μουσείο τέχνης, στο κέντρο της πόλης του Πειραιά, στην Οδό Φίλωνος 29 και Ιδρύθηκε το 1957. 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε  στα Ιωάννινα   στις 15 Μαΐου 2019  και υπό την αιγίδα του   Φαρμακευτικού   Συλλόγου της Πόλης και του προέδρου Μήτρικα Δημητρίου  ,   εκπαιδευτικό σεμινάριο,  απευθυνόμενο στους Φαρμακοποιούς .

Κατά την διάρκεια του  σεμιναρίου  αναλύσαμε τις εξελίξεις στην βέλτιστη  τεχνική  χορήγησης ινσουλίνης και τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες.
 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν  στην Κρήτη  , τον Απρίλιο και υπό την αιγίδα των   Φαρμακευτικών  Συλλόγων  Ηρακλείου  και Χανίων  ,   εκπαιδευτικά σεμινάρια,  απευθυνόμενα στους Φαρμακοποιούς .
Συγκεκριμένα στις 7 Απριλίου 2019,  διοργανώθηκε στην αίθουσα της Παγκρήτιας Τράπεζας υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου   και του Πρόεδρου κου Τσικανδηλάκη Ιωάννη  το πρώτο σεμινάριο .

Η εταιρεία Parapharm Int. ΑΕ συμμετείχε στο 17ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε 13-16 Μαρτίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton. Tο Συνέδριο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής εταιρείας (Ε.Δ.Ε) που σκοπό έχει την προώθηση της εκπαίδευσης και της έρευνας στον τομέα του διαβήτη. Στο Συνέδριο η εταιρεία είχε την δυνατότητα να ενημερώσει τον ιατρικό κόσμο για όλα τα προϊόντα της σχετικά με τον διαβήτη.
 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στον Βόλο , την 27  Μαρτίου  2019 ,  υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας  και του Πρόεδρου κου Κωνσταντίνου   Ματσιόλη  , εκπαιδευτικό σεμινάριο,  απευθυνόμενο στους Φαρμακοποιούς .
Αναλύσαμε τις εξελίξεις στην βέλτιστη  τεχνική  χορήγησης ινσουλίνης και τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες.
Το εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα εκδηλώσεων  του συλλόγου ,  το οποίο  διοργανώθηκε από  την εταιρεία  Professional team .
 

  •  
  • 1 από 4