Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Όραμα, Στόχοι & Στρατηγική

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

 • Να φέρνουμε καινοτόμα προϊόντα κοντά σε όλο και περισσότερους ανθρώπους, για να βελτιώνουμε την υγεία και την ποιότητα της καθημερινότητάς τους, αξιοποιώντας και αναπτύσσοντας το δυναμικό, τις υποδομές και τις συνεργασίες μας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.
 • Ευαισθησία απέναντι στους ανθρώπους που αγγίζουμε με το αντικείμενο της δραστηριότητάς μας για να αφουγκραζόμαστε και να προλαβαίνουμε τις ανάγκες τους: τις προσωπικές του τελικού πελάτη-ασθενή και ιδιαίτερα του διαβητικού, τις επαγγελματικές του φαρμακοποιού, του γιατρού και του ανθρώπινου δυναμικού μας στον όμιλο, αλλά και τις στρατηγικές των εταίρων μας που συμπράττουν στο όραμά μας.
 • Ποιότητα που υπηρετούμε με συνέπεια μέσα από κάθε επιλογή μας για να αποτελεί η ποιότητα απαίτηση πρώτα από όλα από εμάς τους ίδιους, σε κάθε βαθμίδα του ομίλου Parapharm και πτυχή της δραστηριότητάς μας, προτεραιότητα στην επιλογή κάθε προϊόντος που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά, και κριτήριο στη σύναψη κάθε συνεργασίας μας, στην Ελλάδα ή διεθνώς.
 • Ακεραιότητα στην επιδίωξη των στόχων μας, στο παρόν και στο μέλλον – για να στηρίζουμε την εξέλιξη του ομίλου μας και να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις της εποχής χωρίς εκπτώσεις στην αποστολή μας, έτσι ώστε να είμαστε κάθε στιγμή περήφανοι, τόσο για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο το επιτυγχάνουμε, μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο.
 • Να εμπλουτίζουμε τη συνεισφορά μας στην αντιμετώπιση του διαβήτη, που παραμένει ο χώρος της μεγαλύτερης εξειδίκευσης και ευαισθησίας μας από την αρχή της δημιουργίας του φαρμακευτικού ομίλου Parapharm.
 • Να παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς μας, υπηρετώντας με υπευθυνότητα τον κλάδο της υγείας και συμβάλλοντας με συνέπεια στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.

 

ΣΤΟΧΟΙ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Οι 5+1 αρχές της αποστολής του φαρμακευτικού ομίλου Parapharm :

 1. Να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της υγείας και να τις εξελίσσουμε συνεχώς για να καλύπτουμε ολοκληρωμένα ακόμη και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες των εταίρων μας και της ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς.
 2. Να χτίζουμε την αξιοπιστία και την ακεραιότητα του ομίλου μας για να συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε την εκτίμηση των εταίρων μας και την αφοσίωση των ανθρώπων μας, συνεργαζόμενοι καθημερινά με προοπτική στο μέλλον.
 3. Να καλλιεργούμε μακροχρόνιους επαγγελματικούς δεσμούς με τους ανθρώπους που αγκαλιάζουν το όραμά μας: το δυναμικό μας, τους εταίρους μας και τους πελάτες μας.
 4. Να προσφέρουμε στους ανθρώπους μας ένα άριστο πλαίσιο συνεργασίας που τους προσφέρει τα μέσα και τις ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη καθώς και συνεχή εκπαίδευση και τους χαρίζει ασφάλεια και προσωπική ικανοποίηση από τις επιτυχίες του ομίλου μας.
 5. Να αναγνωρίζουμε την προσωπική αξία των ανθρώπων μας και τη συμβολή καθενός ξεχωριστά στην επίτευξη των στόχων του φαρμακευτικού ομίλου Parapharm.
 6. Να μην επαναπαυόμαστε στις επιτυχίες μας, παρά να θέτουμε όλο και υψηλότερους στόχους, αναπτύσσοντας την επιχειρηματική στρατηγική μας έτσι ώστε το έργο μας να αντανακλά τις αξίες μας με θετικό αντίκρισμα για την οικονομία της χώρας μας.
Header image: